top of page
valp.jpg

Köpa valp

När du köper en valp från Ridge Life Kennel kan du känna dig trygg med att valpen är vaccinerad, avmaskad, veterinär-besiktigad (som tidigast 7 dagar innan leverans), doldafelförsäkrad och chipmärkt. Du kan även räkna med livslång support från oss som uppfödare. Valparna är renrasiga med stamtavla registrerad hos SKK. De levereras som tidigast vid 8 veckors ålder. 

Tinga en valp

Vi gör en individuell bedömning av varje intresseanmälan för att försäkra oss om att du och din blivande valp är menade för varandra. Använd kontaktformuläret här nedanför så återkommer vi inom några dagar. Det går självklart även bra att ringa. Eftersom att vi umgås med valparna från det att vi tar bort fosterhinnan till social- och kontakt-träning så lär vi känna dom väl. Vårt önskemål är därför att få para ihop rätt individ med rätt hem.

Detta medföljer

För att underlätta för er nya familjemedlem att göra sig hemmastadd så får ni med en filt som luktar mamma samt lite av det valpfoder som magen är van vid. Det går självklart bra att lämna en egen filt eller personlig leksak när ni besöker valpen innan leverans. De högupplösta bilder som tagits på valpen under tiden hos oss blir även era och fria att använda i privat syfte. 

Att tänka på

Valptiden är lika underbar som den är påfrestande, och din nya familjemedlem kommer behöva tid och närhet för att acklimatisera sig. Se till att du är väl förberedd och tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Kontakta oss

Maglasäte 405, 24391 Höör

ridgelifekennel@gmail.com  |  0760-269292

bottom of page