top of page
_DSC7829 kopierab.jpg

Valpkull 2022

Under hösten 2021 har vi lagt ner hjärta och själ i att hitta rätt hane för vår andra kull. Det har varit viktigt för oss att hundarna lär känna och fattar tycke för varandra, och vi tror att Penny bestämt sig! Parning är planerad i mars och förhoppningsvis har vi leveransklara valpar lagom till sommaren.

Wilmer i fråga är en gladlynt kille med ett hjärta av guld. Han är framåt, nyfiken och tvekar aldrig inför något nytt. Han är en riktig gentleman som uppvaktar Penny med respekt och följsamhet. Wilmers ägare berättar att han tycker om att jobba och har lätt för att lära. Han kan bli uttråkad när det blir för enkelt och älskar utmaningar inom viltspår och specialsök. Regnar det så stannar han dock hellre i soffan!

Det är vårt stora ansvar som uppfödare att utvärdera kombinationen för att ge avkommorna de bästa förutsättningarna både när det kommer till hälsa och mentalitet. Vi har självklart gjort detta arbete i samråd med specialklubben för Rhodesian Ridgeback och har därigenom godkänd valphänvisning. 

Fader: Wilmer

Juliagårdens X Marks the Spot

Född: 2017-09-01

SKK röntgad (höftled) HD GRAD A

SKK röntgad (armbågsled) ED 0

BPH utförd med skott

Registrerad med stamtavla i SKK

Moder: Penny

Fouruse´s Zahabu Akia

Född: 2018-01-09

SKK röntgad (höftled) HD GRAD A

SKK röntgad (armbågsled) ED 0

BPH utförd med skott

Registrerad med stamtavla i SKK

Kontakta oss

Maglasäte 405, 24391 Höör

visa vägbeskrivning

ridgelifekennel@gmail.com  |  0760-269292

bottom of page