top of page
izor_toppbild2.jpg

Izor

Intro

Det är utan tvekan att denna stiliga kille är pennys stora kärlek i livet. Dom träffades för första gången redan som valpar, då vi bodde på promenadavstånd till Izors husse och matte i Malmö. Det var kärlek vid första ögonkastet och dom har därefter vuxit upp tillsammans, samtidigt som vi människor blivit goda vänner. Att det nu blivit valpar känns som det lyckliga slutet på en kärlekssaga. Vi hade inte kunnat hitta en trevligare individ att para vår Penny med och det finns stor chans att han även kommer användas för framtida kull.

 

Personlighet

Det finns ingen som undkommer Izors charm. Han har så mycket kärlek att ge till alla han möter och vill gosa så fort han får chansen (men allra helst med Penny som har honom hårt lindad runt sin tass). Vi skrattar ofta åt hans ”diskuterande” men det krävs oftast en inkräktare innan det kommer ett skall. Han är en lugn och trygg hane, men när man lägger ett spår eller tar fram dragselen så blir det minsann fart på honom. 

 

Exteriör

Izor väger ca 43kg men har nog lite till muskler att bygga då han inte fyllt 3 år än. Han har världens mjukaste öron som tillsammans med nosen är mörkare i pälsen. Förutom masken har han vita partier på bröst och tassar, i övrigt vetefärgad. Hans ridge är en riktig fullpoängare!

Fakta

Ze Zavannens New Dogtown Pale Ale

Ägare: Louise Sandberg & Linus Lindström

Född: 2018-03-10 

SKK röntgad (höftled) HD GRAD A

SKK röntgad (armbågsled) ED 0

BPH utförd med fint resultat

Registrerad med stamtavla i SKK

stamtavla_izor.jpg
bottom of page